feb 222019

Ta på sjumilsstøvler

Denne uka har jeg hatt noen spennende samtaler med flere som vil skrive bok. Jeg lovte et stort sprang videre med en liten prat. Og det var det flere som fikk! Jeg blir inspirert av å Det bidra til at folk som deg kommer videre med prosjektene sine – det er meningsfullt og gøy. 

Vurderer du å skaffe deg en skrivecoach, kan du lese mer om det her. På siwskriv.no finner du mer om innhold og priser. NB: Jeg veileder bare tre om gangen. En av plassene er allerede opptatt, så vær rask hvis du vil lage en avtale med meg. 

Skrivecoaching er utrolig effektivt og kan bringe deg langt på mye kortere tid enn hvis du prøver selv eller kjøper et nettkurs. Få ting slår en-til-en samtaler når det kommer til å ta store sprang videre på skriveprosjektet sitt. Da får du skreddersydde hjelp, som tar deg effektivt videre. 

Det er til tider krevende å skrive bok – og det å ha profesjonell hjelp, kan avgjøre om du får det til eller ikke. 

Jeg håper uansett at du får til det DU ønsker deg. Verden blir et bedre sted når vi deler det beste av oss selv – ikke sant? 

Best hilsener fra

Siw 

PS: 

Hvis du ikke fikk sjansen til å ta en prat med meg denne uka, kan du få en ny sjanse i uka som kommer. Noen har vært syke og andre har vært på ferie.

Jeg har tid til deg: 

Mandag 25.2 klokka  

15.00-15.20

20.30-20.50

eller

Torsdag 28. klokka 

18.30-18.50 

20.10-20.30

20.40- 21.00

Dette blir de siste sjansene til å ha en gratis coachingsamtale med meg denne våren. Grip sjansen mens du har den!