Om meg

Jeg hjelper skrivere med å fullføre sin aller beste bok – uten å kaste bort verdifull tid og energi.

Min spesialitet inkluderer hvordan man rendyrker bokideen, finner det viktigste innholdet og strukturerer boka på en måte som fenger leserne.

Jeg er et eksempel på hva som er mulig. Etter å ha strevd i årevis med å skrive min første bok, fant jeg metoder som gjør at jeg kan skrive bøker bare på uker eller måneder.

Gjennom en blanding av steg-for-steg strategier, bokplan og skrivenøkler, er jeg en pedagogisk coach som heier forfattere i mål.

Og jeg elsker det jeg driver med!


Siw fikk meg gjennom prosessen fra ide til ferdig e-bok. Denne damen anbefales! Motiverende, hyggelig og veldig dyktig

– Ann Kristin Risvaag

Hvis du vil vite enda mer …

Tekst står i sentrum for alt det jeg gjør i virksomheten min. Primært er jeg forfatter og skrivecoach som gløder for at andre lykkes med bokdrømmen sin. 

Jeg holder også skrivekurs for skoler, bibliotek, Den kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle spaserstokken. I tillegg holder jeg kurs for privatpersoner og private virksomheter.  

Det var min lange reise (16 år og 4 måneder for å være nøyaktig) mot min første roman som gjorde meg til skrivecoach. Mens jeg jobbet med den, tok jeg forfatterutdanning ved Norsk Barnebokinstitutt og en rekke skrivekurs, samt at jeg har lest mye om skriving.

Etter hvert begynte jeg å lære bort noe av det jeg selv har lært og skrev to bøker om det: Skriv den boka – nå ut til flere kunder  (2017) og Skriv den fortellingen – grip leserne fra start til slutt (2018). I 2022 kom endelig Halvhodingene ut.

Jeg skriver også dikt og sangtekster. Mange av sangtekstene mine er tonesatt av Harriet Müller-Tyl og vi har et konsertprogram som vi spiller; Vær den stjerna du er!

Selv om jeg gjør mye forskjellig er det alltid TEKST og SKRIVELYST som er i fokus. 

Handlekurv