Skrivecoach

Ønsker du deg en skrivecoach som kan hjelpe deg med skrivingen din?

Du har et prosjekt som trenger mer struktur og fokus. Og du savner noen å drøfte ideen din med. En som kan stille deg spørsmålene du trenger for å komme videre. En som kan gi deg tilbakemelding på om du er på rett vei.

Det er fort gjort å skrive seg bort når man jobber med et lengre manus. Ofte tror vi at vi er klarere på ideene våre enn vi i virkeligheten er. Og da kan du risikere å bruke unødvendig mye tid og krefter på prosjektet ditt. Mange gir opp før de får fullført, og det vil være synd hvis du gjør det samme.

Har du en bokidé du ønsker å få utgitt, er det lurt å få deg en skrivecoach. Da kan du unngå alle å falle i feller eller gå deg vill. Du vil få en som kan veilede deg fra nøyaktig der du er og i mål. Og du kan endelig bli forfatter og leve av skrivingen din.

Siw som skrivecoach

Skrivecoach Siw C. ChristiansenSiw er forfatter og  skrivecoach. Hun tilbyr veiledning og kurs til deg som ønsker å starte på eller fullføre et skriveprosjekt. Siw kan gi deg tilbakemelding på et utdrag hvis du ønsker å få en vurdering av innhold, komposisjon og språk. Se muligheter og priser her. 

Du kan også få veiledning i forhold til utgivelse på etablert eller eget forlag. Siw har vært mentor for både låtskrivere, forfatter og andre som har startet opp egen virksomhet og trenger hjelp med innhold og markedsføring.

Siw er forfatter av Skriv den boka og Skriv den fortellingen. Ta kontakt for å finne ut av om Siw er den rette til å hjelpe deg med ditt skriveprosjekt. Ønsker du en-til-en veiledning bør du være rask. Siw har bare noen få ledige plasser for våren 2019, og det er lurt å bestille allerede nå. Ta kontakt for en prat for å se om dette kan være noe for deg

Hjem » Skrivecoach