En liten prat – et stort sprang videre

Denne uka har jeg skaffet meg en businesscoach som skal hjelpe meg med å nå drømmen om å leve fullt og helt av virksomheten min. Jeg fikk et skikkelig kick da jeg snakket med henne på torsdag. Allerede før samtalen fikk jeg reflektert masse. I tillegg hadde hun gode spørsmål og innspill som ga meg masse energi og pågangsmot til å jobbe og reflektere videre. 

Jeg har lyst til å gjøre det samme for deg – særlig hvis du er en som vil satse mer på skrivingen din framover. Og det koster deg ingenting.

Jeg setter opp noen 20 minutters avtaler førstkommende mandag og torsdag. Se på tidspunktene under og send en mail til siwskriv@gmail.comhvor du forteller når det passer best for deg. 

Du vil få noen spørsmål som du reflekterer over i forkant, slik at vi får mest mulig ut av tiden. Hvis du vil at jeg skal lese noe av det du har skrevet, gjør jeg det mens vi snakker sammen. 

Har du lyst, er det bare å hoppe i det. Det pleier å være fruktbart og hyggelig. Del gjerne innlegget med noen du vet kan ha glede og nytte av en prat. 

Jeg gleder meg til å møte deg og bidra til at du kommer et langt skritt videre. 

Siw 

Skrivecoach Siw C. Christiansen

Mandag 25. februar 

15.20

20.30

Torsdag 28. februar

20.10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen