Du er helten!

Slik starter Siw den nye boka «Skriv den fortellingen». Videre skriver hun:

Dette er en bok om deg som vil skrive, og som har kommet hit for å søke inspirasjon, tips og råd. Ja, du leste riktig: Det er du som er hovedpersonen i denne boka. Du er en som liker å fortelle historier. Historier som interesserer, forfører og berører.

Dette er også fortellingen om deg som ønsker å skrive, men som opplever at noe hindrer deg. Du har et mål, men strever for å nå det. En ekte helt gir aldri opp, men skaffer seg de hjelpemidlene som trengs.

Det er du som bestemmer om det skal bli en lykkelig slutt på dine prosjekter. Kanskje sitter du der akkurat nå og lurer på hvem jeg er, og hvorfor jeg er så direkte. Da vil jeg fortelle deg at det er sånn jeg er som person. Jeg skriver ikke for å vise hva jeg kan, men for å bidra med noe til leserne mine på et faglig og personlig plan. Jeg vil heie på deg, og dele mine aller beste tips, slik at du kommer videre med dine fortellinger.

Selv om boka først og fremst er til deg, er den litt til meg også. Jeg har et «umulig» romanprosjekt som jeg har jobbet med i over 12 år. Håpet er at noe vil løsne mens jeg skriver denne boka. Jeg vil holde deg orientert underveis, og håper at noe løsner for oss begge.

Vi skal bli godt kjent, vi to. Selv om det er avstand i tid og rom, er vi sammen her, akkurat nå. Jeg gleder meg til veien videre. Håper du også gjør det.

Vennlig hilsen

Siw C. Christiansen Forfatter og skriveveileder

PS: Du finner meg på www.siwskriv.no hvis du vil ta kontakt eller få flere skrivetips.

Du finner den nye boka her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen