Tankeskift – for klarhet, fokus og mot

Tankeskift med Line og Siw
Tankeskift podkast

Forfatteren av «Skriv den boka» Siw C. Christiansen har i dag premiere på podkasten Tankeskift. Denne har hun produsert i samarbeid med Line Westgaard som også har lest boka og blitt inspirert, blant annet til å lage en podkast.

Tankeskift er en podkast for deg som driver egen virksomhet – eller som drømmer om å gjøre det. Line og Siw ønsker å bidra til at lytterne får klarhet, fokus og mot til å leve av det du drømmer om. Du vil altså ha glede av den om du vil leve av å skrive, holde foredrag, lære bort faget ditt eller bare inspirere andre.

Siw og Line er allerede i gang med å leve ut drømmene som smykkekunstner, forfattere og mentorer. Gjennom årene har de lært seg en rekke verktøy som de ønsker å dele med lytterne. Allerede i episode 2 får du tilgang til fokusdagboka som Siw har benyttet seg av de siste årene. Men start på episode 1 så du får med deg hva podkasten handler om og hvem vi er i denne sammenhengen.

Har du ikke lyttet til podkast før?

Har du ikke lyttet til podkast før, kan du gjøre det på tankeskift sin egen nettside. Eller du kan laste ned iTunes sin Podkastapp (lilla ikon) eller appen podbean. Når du har disse appene, kan du lytte til episodene helt gratis. Og du kan laste dem ned på telefonen din hvis du ønsker det.

Siw lytter til podkast når hun går tur alene, og når hun er på treningsstudio for å trene det hun kaller «skrivekroppen». Man trenger både bevegelse og muskler for å kunne sitte ved skrivebordet i timesvis. Kanskje vil du lytte til Tankeskift når du går en tur, rydder eller bare slapper av med lukkede øyne? Prøv, da vel. Og gi damene en tilbakemelding på Facebook eller Instagram. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen