Premiere på Tankeskift

Podkasten Tankeskift har premiere i dag!

Tankeskift Podkast Logo I dag har Line Westgaard og jeg premiere på Tankeskift. Tankeskift er en podkast for deg som driver egen virksomhet – eller som drømmer om å gjøre det. Line og jeg ønsker å bidra til at lytterne får klarhet, fokus og mot til å leve av det du drømmer om.

Vi er allerede i gang med å leve drømmene våre som smykkekunstner, forfattere og mentorer. Og vi har lært oss en rekke verktøy som vi ønsker å dele med lytterne våre.

Allerede i episode 2 får du tilgang til fokusdagboka som jeg har benyttet meg av de siste årene. Men start på episode 1 så du får med deg hva Tankeskift handler om og hvem vi er i denne sammenhengen.

Historien bak podkasten

Line og jeg fikk ideen til podkasten da vi var ute og gikk en tur i våres. Jeg fortalte at jeg har drømt om å starte en podkast i lengre tid, men at det var så mye å sette seg inn i. Og så snakket vi om hvor ensomt det kan være å drive for seg selv. Samtaletemaet kom inn på samarbeid, og at man kommer mye lengre ved å samarbeide. Da turen nærmet seg slutten, bestemte vi oss for å starte en podkast sammen – prøve ut, feile og lære sammen.

Målsettingen var å lage minst 10 episoder. Dette var vel i april. Og i dag har vi premiere hvor vi slipper de 3 første episodene.

Tankeskift har vært så inspirerende å lage, at vi regner med at det blir mange flere enn 10 episoder. Men det tar litt tid. Begge har en rekke andre prosjektet som vi også må ha tid og krefter til. Jeg skal blant annet starte den podkasten som jeg opprinnelig drømte om – en ren skrivepodkast. De to podkastene vil utfylle hverandre – og vil passe spesielt godt for deg som vil leve av skrivingen din.

Men en ting om gangen. Nå er det premiere!

Har du ikke lyttet til podkast før?

Har du ikke lyttet til podkast før, kan du gjøre det på tankeskift sin egen nettside. Eller du kan laste ned iTunes sin Podkastapp (lilla ikon) eller appen podbean. Når du har disse appene, kan du lytte til episodene helt gratis. Og du kan laste dem ned på telefonen din hvis du ønsker det.

Jeg lytter til podkast når jeg går tur alene, og når jeg er på treningsstudio. Det er gøy å komme i form og lære noe nytt på samme tid. Prøv det ut, da vel!

 

Hjem » Podkasten Tankeskift har premiere i dag!

Handlekurv
Skroll til toppen