Bokprat og podcast på Ås bibliotek

Bokprat og podcast Ås bibliotek

20. februar hadde Siw C. Christiansen bokprat på Ås bibliotek. Målsettingen med praten var å inspirere minst ett menneske til å skrive bok – eller jobbe videre med et stort prosjekt av betydning for seg selv og andre. Den ble også tatt opp som podcast av biblioteket og du kan finne den her:

http://asbibliotek.buzzsprout.com/38390/651716-bokprat-spesial-skriv-den-boka

Vi håper at bokpraten kan inspirere deg til å fortsette med ditt prosjekt.

 

Litt om innholdet i bokpraten

Publikummet var først og fremst pensjonister som kommer jevnlig til bokprat – men det var også noen forfattere der og forfattere in spe. Og etter noen minutter, dukket plutselig en av Siw sine første elever opp. Simen kunne fortelle hva han husker fra da han gikk på barneskolen for ca 14 år siden.

Det er altså en uformell og litt løssluppen bokprat, men vi håper og tror at du kan ta med deg noe videre til skrivingen din.

Siw snakket om bakgrunnen for «Skriv den boka» og hvordan hun jobber med skriving. I podcasten får du høre om noen personlige erfaringer hun har gjort seg – både med skriving og formidling. Ikke minst deler hun åpenhjertig om feil hun har gjort – feil, som har gjort henne til den forfatteren og skriveveilederen hun er i dag.

Hun forteller om sitt livs pinligste øyeblikk, men også om hvordan hun har kommet seg videre. Hun forteller både om det å skrive sakprosabøker, men også romaner. Siw forteller blant annet om sitt foreløpig ufullendte romanprosjekt. Siw formidler også hvordan man kan stå på og komme seg videre med sine prosjekter.

Podcast til høsten

Til høsten kommer vi med vår egen skrivepodcast. Der vil du få inspirasjon, nyttige tips for skriving og det å leve av å være forfatter. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på kurs, podcast og få gratis skrivetips, er det lurt å melde seg på nyhetsbrev. Du får også de tre første kapitlene av «Skriv den boka», hvis du melder deg på nyhetsbrevet under.

 

[mailerlite_form form_id=2]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen