Innhold, innhold, innhold

Innhold, innhold, innhold Ønsker du å finne ditt innhold – stoff som du kan bruke for å skrive sanger, nettsider eller bøker, bør du ta en prat med Siw. Dette er noe av det hun gløder mest for å hjelpe deg med.

Mange bruker mer tid på å hvordan de skal kommunisere enn hva de skal kommunisere. Mediene vi kommuniserer gjennom, endrer seg stadig. Det du ønsker og kan formidle, er mer stabilt. Ditt innhold er jo kjernen av deg – summen dine verdier og erfaringer som andre kan ha glede og nytte av.

Det kan ta tid å finne godt innhold. Godt innhold er kunnskaper og verdier du kan videreformidle for at verden skal bli et bedre sted. Du er rik på erfaringer og det kan være utfordrende å bestemme seg for hvilke sider av deg selv du vil dele. Dette kan du få hjelp til gjennom kurs og veiledning av Siw. Du kan også ha glede av å lese «Skriv den boka» og/eller bestille arbeidsboka.

Du vil også kunne bli enda klarere på hvem som er din ideelle mottager – hvem som er ditt ideelle publikum. Jo klarere du er på mottageren som har glede av ditt innhold, jo lettere vil det bli å finne dem. Og de vil bli glade og takknemlige for at du fant dem slik at de kan ha nytte av dine kunnskaper og erfaringer.

Når du finner fram til ditt beste innhold, kan du leve av å dele det med andre. Først når du sitter med det innholdet som du ønsker å formidle, er det på tide å lære seg hvordan du ønsker å formidle det. Kanskje ønsker du å presentere det skriftlig eller muntlig. Gjennom bøker, artikler eller foredrag, videoer og sang.

Uansett hvordan du ønsker å formidle innholdet ditt, er det altså viktig å finne ut hva det er aller først. Det vil spare deg for mye tid, krefter og frustrasjon. Mange starter opp med å lage bøker, foredrag, nettsider før de egentlig er klare på hva de ønsker å formidle og hvem de ønsker å formidle det til. Det kan koste mye penger, og ikke minst stjeler det tid og krefter slik at du utsetter å være ditt beste jeg.

Ta kontakt med Siw for å finne fram til ditt innhold – det du har lyst til å leve av og for i framtiden.

SKRIV DEN BOKA av forfatter og skriveveileder Siw C. Christiansen

Hjem » Skrivecoach » Innhold, innhold, innhold
Handlekurv
Skroll til toppen