Lag den innholdsfortegnelsen!

Har du laget en innholdsfortegnelse for bokprosjektet ditt? Maks en side hvor du får full oversikt over hva boka skal inneholde?

Dette er ett av de viktigste verktøyene for å få oversikt over innholdet og jo tidligere i skriveprosessen du lager den, jo bedre er det.

Du trenger en viss idé om innholdet ditt og hvordan du skal organisere det. Men du kan også bli klokere både på innhold og organisering ved å tvinge deg til å lage en oversiktlig innholdsfortegnelse.

Tenk at noen skal kunne lese innholdsfortegnelsen og forstå hva hele boka dreier seg om og hvordan den er bygget opp. Får du en oversikt over hva denne boka handler om? 

Husk at det du skal lage, bare er et utkast. Ingen vil tvinge deg til å beholde den som den er. Gjør det så enkelt du kan. Du trenger ikke noen lang beskrivelse her, helst bare EN setning for hvert kapittel. 

Tips:
Gå til din egen bokhylle eller på nett og studér noen innholdsfortegnelser. Se hvordan andre forfattere har strukturert bøkene sine. 

Bli med på skrivecafé for å få flere tips!

Har du spørsmål om det å skrive innholdsfortegnelse eller skriving av bok, hører jeg gjerne fra deg! Send meg en mail på siwskriv@gmail.com 

Beste hilsener fra

Siw 

 

Handlekurv
Skroll til toppen