Skrivelyst & livsmestring i alle fag

Skrivelyst & livsmestring i alle fag

Skap skrivelyst og økt livsmestring på din skole!

Denne boka kan inspirere deg og dine kolleger til å bli en enda bedre skrivelærere. Den kan bidra til at elevene opplever økt livsmestring og opparbeider og blir styrket i troen på at de også vil kunne mestre andre utfordringer i livet. 

Boka gir en teoretisk og praktisk innføring i hvordan man skaper skrivelyst i alle fag og hvordan dette igjen kan bidra til økt livsmestring. 

Skrivelyst & Livsmestring i alle. fag henvender seg primært til lærerstudenter og pedagoger som ønsker å gi god skriveopplæring og øke kompetansen på å legge til rette for livsmestring. Den passer også for veiledere og skoleledere som vil heve kompetansen i skriving, lesing og livsmestring på sin skole. 

Forfatter Siw C. Christiansen har fått støtte fra NFFO til å skrive en bok om hvordan man kan skape skrivelyst og livsmestring i alle fag. Boka tar utgangspunkt i livsmestring som er ett av de nye temaene i den nye læreplanen. Den er under arbeid og vil bli utgitt i 2020/2021.

Du kan forhåndsbestille boka ved å sende en mail til post@stjerneforlaget.no hvor du sier at du ønsker å stå på venteliste for å få boka når den kommer ut. Fortell gjerne om du ønsker den som papirbok, ebok eller lydbok.

Du vil bli kontaktet før boka blir gitt ut og spurt om du fremdeles ønsker å kjøpe den, så det er uforpliktende for din del.

Forfatteren er også lærer og bruker sin erfaring fra klasserommet og kursvirksomhet når hun presenterer metoder som kan bidra til enda mer skrivelyst og livsmestring i alle fag.

PS: Bokomslaget over er bare en illustrasjon for boka som kommer. Den vil sannsynligvis se litt annerledes ut.

Handlekurv
Skroll til toppen