Skrivekurs med Siw

Hvis du alltid har drømt om å skrive en bok, er det ikke noe vits i å sitte på gjerdet lenger. Hopp ned og gå til siden her for å melde deg på kurs med Siw. Neste kurs med SiwSkriv er 23. og 24. mars i Ås, Akerhus

Siw har holdt kurs over hele landet – fra Vadsø til Kristiansand til Moss og Trysil.

Dette kurset er for deg som vil skrive mer enn det du gjør eller har gjort de siste årene. Gjennom kreative skrivestartere og oppgaver, vil du bli inspirert til å finne ut av hva som er dine viktigste temaer akkurat nå og fordype deg i dem. 

Vi vil jobbe med ulike virkemidler som tenner skrivelysten og som kan gi deg en pekepinn på hvor du får mest energi av å skrive. Lørdagen vil vi leke oss med et spenn av teksttyper – fra saktekster til poesi.  

På søndag vil vi i hovedsak jobbe med fortelling. Om du vil skrive korte eller lengre fortellinger, vil du ha nytte av å være med. Ikke bare vil du få flere ideer, men du vil også få verktøy som kan hjelpe deg med å strukturere fortellingene dine og gjøre dem enda mer spennende å lese. 

Om du ønsker en prat med kursleder, Siw, om skrivingen din eller et konkret skriveprosjekt du har – vil det bli satt av tid til dette underveis i kurset. 

Kursleder Siw C. Christiansen er en allsidig forfatter. Hun har utgitt dikt, sanger, tekster og fortellinger. De siste to årene har hun utgitt to bøker om skriving. Hun er pedagog, har forfatterutdanning og har studert nordiske språk og litteratur og drama. 

Kurset passer både for deg som vil skrive en bok, og deg som vil skrive for å se hva det kan bli av det.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på om kurset passer for deg. Nettsiden for bestilling av kurs er i skrivende stund nede, men ta gjerne kontakt slik at du kan få mer informasjon eller beskjed om hvordan du kan melde deg på!

Skrivekurs SKRIV DEN BOKA Siw C. Christiansen