Skrivecafe 2

Skrivecafé 2 – Skrive fortellinger

Skrivecafé 2: Om å skrive fortellinger from SiwSkriv on Vimeo.

Søndag 30. september gjennomførte jeg skrivecafé nummer 2 på Ås stasjon og live på nettet. Sjekk ut videoen over og få med deg oppgaver som kan sette deg i gang med å skrive fortellinger. Du kan skrive mens videoen går, så ta gjerne fram skrivesaker med en gang.

Jeg forteller også hvorfor jeg skrev min første bok, og viser deg permen med manuset til min neste bok «Skriv den fortellingen» som kommer 25. november. Som du vil se, kom alle i gang med noe. Og en av gjestene, Inger Nordseth, lot seg spontant intervjue om en fortelling fra hennes liv.

Jeg hører gjerne fra deg hvis du har gjort oppgavene og fått noen aha-opplevelser. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål om skrivecafé eller skriving.

Og ta deg en tur på den neste skrivecafeen som blir søndag 28. oktober! Etter at jeg har gitt de innledende oppgavene er det skrivetid ca 45 minutter. I løpet av den tiden kan du gjerne ta en prat med meg om ditt prosjekt.

Håper jeg får anledning til å møte deg!
Beste hilsener fra Siw

Handlekurv
Skroll til toppen