aug 312018

Første skrivecafé ble en suksess

Første skrivecafé ble en suksess, med 11 som møtte opp på Ås stasjon og over 1500 visninger av live-videoene på Facebook i skrivende stund.

Vi innledet med to skrivestartere hvor den ene var en tenkeskrivingsoppgave på 3 minutter. Der skulle deltagerne skrive videre på setningen «I dag er en fin dag fordi …». De ble oppfordret til å tenke mens de skrev, og alle kastet seg over oppgaven.

Skrivestarter nummer to var en friskrivingsoppgave hvor den viktigste jobben er å skrive hele tiden, uansett hvordan innholdet er. For å jobbe enda mer kreativt, utfordret jeg deltagerne til å skrive en tekst som startet med «Hvis jeg var en café …». Jeg angrer litt på at jeg ikke spurte om noen ville dele teksten i etterkant, for jeg er supernysgjerrig på hva de skrev. Hvis du har sett videoene eller vært med, leser jeg gjerne teksten din. Innholdet er mindre viktig i friskriving, men jeg er sikker på at noen skrev både rare, spennende og fine ting.

I den første videoen kan du være med på det første kvarteret – hvor jeg gir oppgaven som er beskrevet over.
I den andre videoen intervjuer jeg  jeg Per Steinar Kotani Hoftun som var gjest den dagen. Han skriver lærebok i et veldig spennende (og litt skummelt) fag.

Neste café blir 30. september på Ås stasjon klokka 1145 og på facebooksiden «Skrivecafé» klokka 1200. Vi vil jobbe med å få litt bedre lyd på livesendingen neste gang. Se en oversikt her over datoer for høsten 2018.

Skrivecafe – del 1

Publisert av Skrivecafe Søndag 26. august 2018

 

Skrivecafe – del 2 – Intervju med Per Steinar

Publisert av Skrivecafe Søndag 26. august 2018

 
Hjem » Blogg » Første skrivecafé ble en suksess