Skrivelyst & kommunikasjon

Utfordringer - Kurs - Coaching - Skrivegrupper

Forfatter og skrivecoach

Siw C. Christiansen 

Finn den beste bokideen! 

  Klikk på bildet og se videoen som viser deg hvordan på 6 steg!

Siw er en utrolig inspirator, meget dyktig til å motivere og til å få folk med seg. Hun viser et engasjement og en glød som er svært smittsom. Siw kan anbefales på det varmeste!

Ingunn Lind Bjørhei, rektor Hebekk skole

Hva kan jeg bidra med?

Velg det som passer best for deg! Skrivekurs


Trenger du en erfaren kursleder til din virksomhet eller forening? Da vil jeg gjerne ta en prat med deg om hva du og dere ønsker. Som pedagog og forfatter har jeg mange spennende oppgaver og er vant til å undervise.

Ønsker du å gå på skrivekurs selv, har jeg flere alternativer å velge mellom. I begynnelsen av juni har jeg en skriveutfordring for deg som vil skrive en selvhjelps- eller selvlærings-bok for målgruppa du jobber med. Dette passer spesielt for deg som er veileder, coach, terapeut, trener, lærer eller konsulent. Du kan se en introvideo her hvor du også lærer de 6 viktigste stegene for å finne den beste bokideen.

Jeg vil også sette opp flere kurs snart. Ta gjerne en prat med meg om hva som kan passe for deg og din virksomhet! 

 


Coaching

Trenger du å lage verdifullt innhold til artikler, blogg, kurs, bok, et gratis verktøy, foredrag eller podcast? Jeg har et rammeverk som både vil spare tid, bidra til en god struktur og til at du treffer målgruppa. Ta kontakt og så tar vi en hyggelig prat og ser hva jeg eventuelt kan bidra med. 


Formidling

Ønsker du å skape leselyst eller lage en spennende opplevelse for barn og unge? Som forfatter har jeg flere formidlingsopplegg jeg kan bidra med. Ett av de siste er formidling rundt Halvhodingene som kom ut i 2022 og ble kjøpt inn av Norsk Kulturråd. 

Noen AV virksomhetene jeg har jobbet med

Fylkesbiblioteket i Trøndelag

Noen av bøkene mine

Hei, jeg er Siw. Hyggelig å møte deg!

Som forfatter og formidler er jeg opptatt av å inspirere, skape spenning, trøste, vekke glede og dele kunnskap. 

Som pedagog er jeg mer opptatt av å bidra til livsmestring enn at elevene skal skrive korrekt og etter boka. Det de lærer om seg selv som skrivere, er viktigere enn hva de lærer om tekster og skriving. De må først og fremst lykkes med å uttrykke seg skriftlig slik at de opplever mestring som menneske. 

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan jeg kan bidra med skrivelyst der du er! 

Siste innlegg


Bli med meg og andre skrivere videre!

Registrer epostadressen din og få inspirasjon, skrivetips og tilbud om foredrag, workshops og kurs.

Skroll til toppen