Hjertelig velkommen

til Skriv den boka - portalen!

5 dager med skrive- og businesscoaching!

Gratulerer med å ha sagt ja til å skrive den boka sammen med en forfatter, entrepenør og trener!

På denne siden finner du stegene du trenger å ta for å få maksimalt ut av utfordringen, oppgradering til VIP og de neste stegene du MÅ følge for å at denne utfordringene skal skape de endringene du ønsker i livet ditt og businessen. 

Kom i gang nå! Scroll nedover og begynn å skape positive endringer i livet og businessen din allerede NÅ! 



Bli VIP - få opptak, coaching og bøker!

Bli med på VIP-opplevelsen for å få maksimalt ut av utfordringen. Melder du deg på her, får du opptak av alle treningene som du beholder i minst ett år. Du får også være med på gruppecoaching etter hver sending + to bøker gratis som du kan beholde for livet.  

Når du klikker på knappen under, vil du få tilsendt VIP- Link til å få være med bak scenen hvor du blir invitert på fest, gruppecoaching og kan laste ned to bøker! Gleder meg til å se deg der og snakke med deg


Og så ... Følg disse stegene



Steg 1
Bli med i facebookgruppa

For å få FULL UTTELLING av denne opplevelsen, er det viktig at du blir medlem av Facebook Gruppa! Dette er stedet hvor du vil få bonustrening pluss live-sendinger som leder fram til utfordringen og de 5 dagene vi skal være sammen ... 

I tillegg vil det være der du kan bli inspirert, dele oppgaver og bygge nettverk - så det er en viktig del av utfordringen. 

Klikk under her for å bli med i gruppa nå og lag en post hvor du forteller #skrivdenboka familien hvor du forteller om hva som er din lidenskap og din #1 grunn for å være med i utfordringen.

Steg 2
Lag påminnelse i
kalenderen & telefonen din

Gå inn på telefonen for å stille daglige alarmer fra 27.-30. juli klokka 1900 og lørdag 31. klokka 10.00. Skriv også opp klokkeslettene i kalenderen din så du setter av tiden!  

Gjør alt som trengs for å møte opp ... Sett av omtrent 90 minutter hver dag, slik at du ikke går glipp av et minutt! Og vær oppmerksom på e-post fra oss underveis ... sjekk søppelpost og andre mapper for å forsikre deg om at du ikke går glipp av noe!


Steg 3
Fortell om utfordringen til kolleger og venner!

Dette er virkelig en fantastisk begivenhet som ikke er sikkert at kommer igjen. Innholdet i dette skrive- og businesskurset kunne du lett ha betalt 10 000 kroner for. Men siden det er gratis, la oss samarbeide om å gi muligheten til så mange mennesker som vi kan – slik bidrar vi til en delekultur hvor vi er rause med hverandre. 

Tenk på noen du kjenner som vil ha glede av denne utfordringen og send dem en melding for å registrere seg nå på siwskriv.no/utfordring

Kopiér linken og send den til dem slik at de også får sjansen til å være med. Tenk på hvor glade de blir for at du tenkte på akkurat dem! 

Steg 4 
Last ned arbeidsbok

Arbeidsboka vil hjelpe deg med å komme ut av denne opplevelsen med styrket motivasjon og konkrete handlingstrinn. 

Gjør du oppgavene kan Det både livet og virksomheten kan forvandle seg og vokse lenge etter at denne opplevelsen er over!

Knappen under vil ta fram til arbeidsboka. Skriv den ut hvis du kan eller lagre den slik at du kan følge med hver dag mens vi går gjennom trinnene i Stjernestien. 

  2  1
Days
:
 
  0  3
Hours
:
 
  2  0
Minutes
:
 
  2  0
Seconds

You missed out!

Skroll til toppen