Hjertelig velkommen!

Hurra for deg!


Gratulerer med å ha sagt ja til å bli klarere på bokideen din! Det vil ikke bare gi deg større klarhet til bokprosjekt, men også i den virksomheten du ønsker å skape. 

Her finner du tipsene du trenger for å få maksimalt ut av utfordringen blant annet oppgradering til VIP slik at du får opptak og gratis bøker. 

Scroll nedover og skap positive endringer i livet og businessen din allerede NÅ! 


Bli VIP - få opptak, coaching og bøker

Bli med på VIP-opplevelsen for å få maksimalt ut av utfordringen. I tillegg til skrivetimene får du: 

  • 2 spørretimer (gruppecoaching) så du kan få svar på det du lurer på om bokprosjekt
  • Opptak av både skrivetimer og spørretimer slik at du får med deg alt
  • 2 gratis bøker - Skriv den boka (hovedbok og arbeidsbok i pdf)

Verdien av dette ligger på over 2000,- og du får det til bare 297,-

Når du kjøper VIP-plass, får du umiddelbart tilsendt bøkene og link til VIP-portalen hvor du har all informasjon samlet. Gleder meg til å se deg der!

Enter your text here...

Og så ... Følg disse stegeneSteg 1 
Lag påminnelse i
kalenderen & telefonen din

Gå inn på telefonen for å stille daglige alarmer fra 1.-3. november Skriv også opp klokkeslettene i kalenderen din så du setter av tiden!  

Gjør alt som trengs for å møte opp ... Sett av tid hver dag, slik at du ikke går glipp av et minutt! Og vær oppmerksom på e-post fra underveis ... sjekk søppelpost og andre mapper for å forsikre deg om at du ikke går glipp av noe

Få også med deg webinaret Kom i mål med bok! - Invitasjon kommer på mail. Du velger tiden som passer for deg. 


Steg 2
Bli med i facebookgruppa

For å få FULL UTTELLING av denne opplevelsen, kan du bli medlem av Facebook Gruppa! Der vil du få  bonustrening pluss live-sendinger som leder fram til utfordringen og de 3 dagene vi skal være sammen ... 

I tillegg vil det være der du kan bli inspirert, stille spørsmål og bygge nettverk - noe som er superbra for markedsføring av den framtidige boka di. 

Klikk under her for å bli med i gruppa nå og lag gjerne en post hvor du forteller hva som er din lidenskap og din #1 grunn for å være med i utfordringen.


Steg 3
Fortell om utfordringen til kolleger og venner!

Dette er virkelig en fantastisk begivenhet som ikke er sikkert at kommer igjen. Innholdet i dette skrive- og businesskurset kunne du lett ha betalt 10 000 kroner for. Men siden det er gratis, la oss samarbeide om å gi muligheten til så mange mennesker som vi kan – slik bidrar vi til en delekultur hvor vi er rause med hverandre. 

Tenk på noen du kjenner som vil ha glede av denne utfordringen og send dem en melding for å registrere seg nå på siwskriv.no/fdb

Kopiér linken og send den til dem slik at de også får sjansen til å være med. Tenk på hvor glade de blir for at du tenkte på akkurat dem! 

Skroll til toppen