Skrivecoach i 2019/2020

Sett vinger på drømmen din med en skrivecoach som tar deg dit du vil

Vil du ha fortgang i skrivearbeidet ditt eller komme deg over en kneik, kan det være fruktbart å snakke med en skrivecoach under fire øyne. Det er mye mer effektivt for deg å få veiledning en-til-en.

Hvis du ønsker å bruke Siw som skrivecoach, er det bare noen få ledige plasser for våren 2020. Det er anbefalt å bestille tre timer som oppstart, slik at du virkelig får god hjelp videre med prosjektet ditt.

Siw leser teksten din underveis. Hvis hun skal lese tekst i forkant, blir det noe dyrere – alt etter som hvor mye tekst som skal leses og hva slags tilbakemeldinger du ønsker. Ta kontakt for å høre om muligheter til siwskriv@gmail.com

Hvis du bestiller coachingpakker, vil timeprisen gå drastisk ned. Ta kontakt for å få et tilbud som passer for deg på siwskriv@gmail.com

Du betaler med vipps til Stjerneforlaget eller ved direkte bankoverføring. Du kan også be om faktura. Ta kontakt før du betaler – for å sjekke at Siw har ledig kapasitet. Hvis du er medlem av Stjerneforlagets «Skriv den boka – Stjernemedlemmer» får du 20% rabatt på kurs og coaching.

Muligheter for skrivecoaching i 2020

Strategidag for innhold

Strategidag hvor du får hjelp til å planlegge innholdet i prosjektet ditt.

For en sakprosabok betyr det hvilke temaer du skal ha med, disposisjonen av boka di, innholdsfortegnelse, baksidetekst, tittel og tilbakemelding på hvordan du kan skrive enda bedre.

For en roman betyr det å se på hvilke scener som bør være med i fortellingen din, selve komposisjonen, synsvinkler, baksidetekst, tittel og tilbakemelding på hva som fungerer godt i teksten din og hvordan du kan løfte den enda noen hakk i språk og innhold.

For en podkast betyr det å jobbe med å finne dine viktigste temaer, drømmelytterne, ideer til en rekke episoder (gjerne opp til 50 hvis du ønsker det), tittel på podkast eller episoder, markesføringstekst og hvordan du kan bygge opp episodene slik at folk følger akkurat din podkast.

For markedsføring betyr det å bli enda klarere på målgruppe(r), temaer, innhold til innlegg/artikler/videoer, målsetting, visjon og hvordan du kan jobbe for at innholdet skal fungere slik du ønsker det.

Denne kan du få en-til-en eller i en gruppe på maks 3 personer. Det er opp til deg om du vil gjøre det på nett eller ved personlig oppmøte.

Strategihelg

Strategihelg hvor vi jobber fredag kveld, lørdag på dagen og også søndag hvis du ønsker det. Dette er en kjempemulighet for å virkelig få på plass innholdet som du ønsker i bok/markedsføring/podkast. Da har du med deg hele skjelettet og ideer til alle kapitlene du trenger, innlegg for et helt år eller for 50 episoder.

Denne kan du også få en-til-en eller i en gruppe på maks 3 personer. Det er opp til deg om du vil gjøre det på nett eller ved personlig oppmøte.

Ta kontakt i dag hvis du vil sikre deg plass i 2020.