Skrivecafé

Bli med på skrivecafe for å få ideer og sette av tid til skrivingen din. Du får skrivestartere av forfatter Siw C. Christiansen, og tid til å jobbe med egne prosjekter. Målet er at Siw intervjuer minst én gjest hver gang.
Skrivecafé koster ingenting annet enn det du vil spise eller drikke selv. Det kjøper du i cafeen.
NB! Du kan være med uansett hvor du bor.
Les mer om arrangementet på bloggen, og om forfatterverten her.

Kalender for skrivecafé 2019

Søndag 27. oktober – Ås stasjon

Søndag 24. november – Ås stasjon

Video fra tidligere skrivecafeer (2018)

Søndag 26. august
Søndag 30. september

Neste skrivecafé blir søndag 27. oktober:

Program:
11.45 Ankomst – Ås stasjon. Livesending på nett starter nærmere klokka 12. Deltagere kan velge om de vil filmes eller ikke.
12.00 Siw ønsker velkommen og gir deg en skrivestarter.
12.10 Skrivetid – jobbing med eget prosjekt*
13.00 Sosialt/skrivetid. Her blir det anledning til å snakke med Siw og andre om prosjektene sine. Det er også anledning til å fortsette å skrive mens folk summer rundt deg.

Forberedelser
Tenk gjennom hva du har lyst til å jobbe med i skrivetiden. Hvis du ikke aner hva du skal gjøre, kan du jobbe videre med skrivestarteren eller en annen oppgave du kan få av Siw. Poenget med denne delen av programmet er at du skal få arbeidsro, men samtidig være med andre som skriver.
Ellers trenger du bare å ta med deg skrivesaker og god energi.

Skrivecafe ledes av SiwSkriv, også kjent som Siw C. Christiansen. Siw er forfatter og har jobbet som kreativ skrivelærer i snart ti år. Hun har blant annet gitt ut «Skriv den boka» (2017) og  «Skriv den boka» (2018).

[wpseo_breadcrumb]