Du får en gratis 90 minutters samtale med meg hvis du bestiller før 2. august

Har du fulgt disse stegene?Steg 1
Bli med i facebookgruppa

For å få FULL UTTELLING av denne opplevelsen, er det viktig at du blir medlem av Facebook Gruppa! Dette er stedet hvor du vil få bonustrening pluss live-sendinger som leder fram til utfordringen og de 5 dagene vi skal være sammen ... 

I tillegg vil det være der du kan bli inspirert, dele oppgaver og bygge nettverk - så det er en viktig del av utfordringen. 

Klikk under her for å bli med i gruppa nå og lag en post hvor du forteller #skrivdenboka familien hvor du forteller om hva som er din lidenskap og din #1 grunn for å være med i utfordringen.

Steg 2
Lag påminnelse i
kalenderen & telefonen din

Gå inn på telefonen for å stille daglige alarmer fra 27.-30. juli klokka 1900 og lørdag 31. klokka 10.00. Skriv også opp klokkeslettene i kalenderen din så du setter av tiden!  

Gjør alt som trengs for å møte opp ... Sett av omtrent 90 minutter hver dag, slik at du ikke går glipp av et minutt! Og vær oppmerksom på e-post fra oss underveis ... sjekk søppelpost og andre mapper for å forsikre deg om at du ikke går glipp av noe!


Steg 3
Fortell om utfordringen til kolleger og venner!

Dette er virkelig en fantastisk begivenhet som ikke er sikkert at kommer igjen. Innholdet i dette skrive- og businesskurset kunne du lett ha betalt 10 000 kroner for. Men siden det er gratis, la oss samarbeide om å gi muligheten til så mange mennesker som vi kan – slik bidrar vi til en delekultur hvor vi er rause med hverandre. 

Tenk på noen du kjenner som vil ha glede av denne utfordringen og send dem en melding for å registrere seg nå på https://www.siwskriv.no/skriv-den-boka-gratis-utfordring/

Kopiér linken og send den til dem slik at de også får sjansen til å være med. Tenk på hvor glade de blir for at du tenkte på akkurat dem! 

siwskriv.no/sdbutfordring

#SKRIVDENBOKA

Skroll til toppen