Skriv en artikkel!

Takk for påmeldingen!

Utfordring

25.-28. mars 2023Select Columns LayoutSteg 1 
Sjekk at du har fått epost

Se etter epost fra meg med bekreftelse på at du er påmeldt og link til utfordringsportalen. Har du meldt deg på VIP, har du fått to eposter. 

I eposten finner du link til utfordringsportalen og en enkel oversikt over når vi skal møtes og knapper direkte til Zoom for livetreningene og til Facebook. 

Har du ikke fått epost innen noen få minutter, sjekke søppelpost. Hvis du fremdeles ikke har fått epost - skrive til meg på siw@skrivecoachen.no slik at jeg kan sjekke hva som eventuelt har skjedd. 

Steg 2

Bli VIP - få disse 3 godene

Bli med på VIP-opplevelsen for å få maksimalt ut av utfordringen. Her er det du får: 

  • 4 coachingtimer i gruppe med tilbakemelding på idé, tittel og disposisjon 
  • Tilgang til opptak i ett år slik at du kan se dem på nytt når du trenger inspirasjon eller konkrete tips til skrivingen din også etter utfordringen
  • Ta med en venn GRATIS på VIP-coachingen 

Verdien av dette ligger på over 2000,- og du får det til bare 470,-

Når du kjøper VIP-plass, får du tilsendt link til VIP-portalen. Du vil også få en mail som du kan videresende til en venn du vil ha med Gratis på VIP-coaching

Steg 3

Bli medlem av Facebookgruppa

For å få enda mer læring og trening, bli medlem av Facebook Gruppa! Der vil du få  korte og enkle oppgaver og vi kan holde kontakt utenom trening. 

I tillegg vil det være der du kan bli inspirert, stille spørsmål og bygge nettverk - noe som er superbra for videre jobbing med det du vil formidle. 

Klikk under her for å bli med i gruppa nå og presentér deg gjerne under velkomstposten. 


Steg 4

Del utfordringen med kolleger og venner

Dette er virkelig en fantastisk begivenhet som ikke er sikkert at kommer igjen. Innholdet i denne utfordringen er gratis. Og siden det er gratis, la oss samarbeide om å gi muligheten til så mange mennesker som vi kan – slik bidrar vi til en delekultur hvor vi er rause med hverandre. 

Tenk på noen du kjenner som vil ha glede av denne utfordringen kopier denne linken og send til dem slik at de kan melde seg på hvis de har lyst:

https://www.siwskriv.no/start-skriv-en-artikkel-challenge/

Kopiér linken og send den til dem slik at de også får sjansen til å være med. Tenk på hvor glade de blir for at du tenkte på akkurat dem! 

20
Days
:
 
20
Hours
:
 
39
Minutes
:
 
34
Seconds

You missed out!

Skroll til toppen