Siw tilbyr

Ønsker du veiledning, motivasjon eller kurs som hjelper deg med å starte på eller fullføre et skriveprosjekt, kan du sjekke ut muligheter her.

Siw holder også foredrag for virksomheter som ønsker å få mer klarhet, fokus og inspirasjon til å bidra med innhold som gjør verden til et litt bedre sted for flere. Ta kontakt for å høre om innhold og pris.

Trenger du musikk til en spesiell anledning, kan du se mer om hva Siw C. Christiansen tilbyr her.

Erfaring

Siw har skrevet og utgitt dikt, sanger, noveller og bøker. Hun har dessuten skrevet flere scenetekster – blant annet musikkteateret om Morsketorsken på Fiskeball.

Siw har undervist siden 1997 i blant annet i drama/teater, musikal, låtskriving og kreativ skriving. Hun har holdt en rekke skrivekurs for privatpersoner, skoler og biblioteker.

Hun har vært mentor for låtskrivere, så vel som for forfattere og folk som vil starte opp og drive egen virksomhet.

Som artist har hun vært skuespiller på revyer, cabareter og eventer – samt opptrådd i musikaler og musikkgrupper – blant annet Førti. Hun har også vært regissør og instruktør for flere forestillinger.

Utdanning

Siw er utdannet pedagog og har blant annet forfatterutdanning, drama- og teaterutdanning i tillegg til at hun har studert nordiske språk og litteratur. Hun har også tatt emnet «Skriving i alle fag» ved NTNU. Siw har tatt flere kurs med både norske og utenlandske business-coacher.

Fakta om Siw

Siw er født i Drøbak, oppvokst i Moss. Hun har bodd i Windlesham (England), Oslo og i Son. De siste årene har hun bodd i Ås, Akershus. Hun er gift og har 2 barn.

Funfacts for spesielt interesserte

Siw har skrevet teksten til sin egen begravelsessang som også har blitt til en singel og en musikkvideo. Hun har fremført sangen i en rekke begravelser og håper hun får anledning til å fremføre den mange ganger før den skal synges i hennes egen begravelse – som allsang. Musikkvideoen finner du her.

Selv om Siw liker å synge sørgelige sanger, er hun optimist og elsker å få folk til å le. Hun har til og med gått 2 år på Revyskole på Skarnes.

Siw er kresen når det gjelder sjømat, men er opptatt av havet og bruker havet som tema og symbol i flere av sine verk. Hun har blant annet skrevet dikt og musikkteater om Morsketorsken. Se noen av Siw sine verk her.

Ønsker du å vite mer om Siw, kan du gjerne ta kontakt med henne.

Linker:

[wpseo_breadcrumb]