Mentor

Ønsker du deg en mentor? Siw C. Christiansen, forfatter av SKRIV DEN BOKA, veileder deg som ønsker å skrive bok.Ønsker du deg en mentor som kan hjelpe deg med skrivingen din?
Siw tilbyr veiledning og kurs til deg som ønsker å starte på eller fullføre et skriveprosjekt.

Du kan få hjelp til å skrive bok, et musikkalbum, podkast eller et kurs. Du får hjelp til å finne den rette ideen og veiledning på hvordan du best presenterer innholdet for mottageren.

Siw leser sjelden lengre manus, men kan gi deg tilbakemelding på et utdrag hvis du ønsker å få en vurdering av innhold, komposisjon og språk.

Aller mest vil du ha glede av Siw som mentor hvis du først og fremst ønsker å finne innholdet ditt – det du ønsker å bidra med til andre. Les mer om innhold.

Ønsker du språkvask eller korrektur, er ikke Siw den rette for jobben, men Siw og hennes team videreformidler gjerne kontakt til fagfolk som er dyktige på disse områdene.

Du kan også få veiledning i forhold til utgivelse på etablert eller eget forlag. Siw har vært mentor for både låtskrivere, forfatter og andre som har startet opp egen virksomhet og trenger hjelp med innhold og markedsføring.

Hjem » Mentor