Vil du skrive en bok?   


For at du skal komme i mål med en fantastisk bok, har jeg samlet min aller beste verktøy til en pakke. Alle verktøyene er utprøvd av profesjonelle forfattere.


Innholdet i coachingpakken gjør skriveprosessen mye enklere, og du slipper å gjette deg fram til hva som fungerer. Du vil spare mye tid, kanskje måneder og år. I tillegg øker sjansene dine for å komme i mål med en bok som kan styrke virksomheten din og gi deg flere oppdrag. 

I denne coachingpakken får du: 


En kartleggingssamtale

En samtale med en grundig gjennomgang av prosjektet ditt der du er og dit du vil.  


Vi går gjennom bokidéen din, motivasjon, valg av tittel, hva som skal stå på baksiden av boka og disposisjonen din. I tillegg vil vi snakke om dine ideelle lesere og hvordan du kan jobbe med markedsføringen. 

Verdi

1450,-
 

Skriveplan 

Du får en personlig skriveplan som jeg setter opp ut fra dine ønsker og behov.

Kanskje vil du justere målsettingen din etter hvert. Jeg hjelper deg med å holde oversikt og å revidere planen etter dine ønsker. 

Verdi

1800,-
 

Bokplan

Du får mal til en bokplan som revolusjonerer skriveprosessen din. 


Du oppdager hvor du må bli klarere - uten at du trenger å skrive flere titalls sider eller skrive deg bort. Når du jobber med den. Planen er en snarvei - ikke en omvei. 

 

Du får dokumentet i word-format, slik at du enkelt kan skrive inn i den og dele den med meg. Du får også en skriftlig tilbakemelding på alle punktene i planen din. 

Verdi

se skrivenøkler,-*
 

15 skrivenøkler  

De 15 skrivenøklene du får, er nøye utvalgt for at du raskere skal komme i gang med skrivingen av en velfungerende bok.  

 

Du blir klarere på poenget og får hjelp til å lage en baksidetekst som tiltrekker de rette leserne. I tillegg får du vite hvordan du lager den beste strukturen og  en knallgod disposisjon. 


Nøklene gir deg en rekke aha-opplevelser. Du slipper å gjette deg fram til hvordan du kan skrive en knallgod bok som endrer livet til leserne. 

Verdi

*7900,- sammen med bokplan
 

Utbytteoversikt

Utbytteoversikten hjelper deg med å lede leseren ut på en reise som endrer noe i dem. Leseren ønsker seg en forandring - ikke bare ha en haug med informasjon.  


Rekkefølgen på innholdet kan avgjøre om boka blir en suksess eller en fiasko. Dette er derfor et veldig verktøy som du få med i denne pakken. 

Verdi

3000,- 

Tilbakemelding på tekst

Du får tilbakemeldinger på råutkast av første og siste kapittel slik at du finner den rette "stemmen" for dette prosjektet. 

 

I tillegg skal vi gjøre det første kapittelet ditt helt ferdig slik at du får tilbakemeldinger på alle stadier av skriveprosessen - både få innhold på plass, organisere det på best mulig måte og godt språk tilpasset din ideelle leser. 

 

Fordelen med denne grundige gjennomgangen, er at du har et ferdig kapittel å sende til forlag for vurdering av utgivelse. I tillegg blir det lettere for deg å selv redigere de andre kapitlene.  

Verdi

2900,- 

Coachingsamtaler 

I tillegg til den innledende coachingsamtalen, får du 4 samtaler inntil 60 minutter hvor du fritt kan bestemme innholdet i coachingen din selv. 


Du bestemmer også når du vil ha samtalene. Tidspunktene kan vi bestemme underveis i prosessen slik at du får samtaler når du trenger det.  

Verdi

5800,-
 

Mulighet til å spørre på mail

Har du spørsmål som krever relativt korte svar, kan du sende mail mellom coachingøktene våre. Jeg svarer så fort jeg kan og som regel innen en virkedag.  

 

Verdi

1450,-
 

Alt dette får du mye rimeligere når du kjøper en pakke. 


Verdi på coachingpakke

24.300,- 

Tilbud  (ved bestilling før 1.7 eller så langt kapasiteten rekker.) 

15.500,-


spar 8800,- Siw C. Christiansen

Forfatter & coach

Prøvde altfor lenge på egenhånd


I mange år prøvde jeg å skrive min første bok på egenhånd. Jeg brukte unødig lang tid og kaste bort mye energi - noe som gjorde meg frustrert. 

MEN 

Etter prøving og feiling, en rekke skrivekurs og forfatterutdanning, kom jeg endelig fram til metoder som hjalp meg med å skrive bok i rekordfart. 


Nå har jeg laget verktøy som også får andre til å lykkes med sin bokskriving og spare masse tid og energi.


Målet mitt er at du skal lykkes med både bok og egen virksomhet. Denne utfordringen gir deg større sjanse til å gjøre det!

 

Har du tenkt på dette? 


De mest kjente innenfor sitt felt har skrevet minst én bok. Det gjør dem til eksperter og mer troverdig innenfor sitt område. Snart kan du være en av dem.

 

En bok vil vise hvilken kunnskap du faktisk har – noe som tiltrekker kundene du aller helst vil jobbe med. Det igjen legger grunnlaget for en enda mer lønnsom bedrift. 

Bli med på utfordringen slik at du kan bygge business med din egen bok!La oss snakke om din bok

Kontakt meg nå

Siw C. Christiansen
Forfatter, bok- & skrivecoach

post@stjerneforlaget.no


Skroll til toppen